Nieuw: Reisgids over Ishigaki: De enige Nederlandstalige reisgids over het tropische eiland in Okinawa Japan

by celeste
Voorpagina van Cover of Island Natural Guides Ishigaki Okinawa Japan

Isl& Natural Guides Ishigaki, de énige Nederlandse reisgids over Ishigaki Okinawa Japan.

Een goed bewaard tropisch geheim
Dompel je onder in dit goed bewaarde tropische geheim van Japan. Een wereld van witte zandstranden, de keramieken shīsā, een keuken gebaseerd op o.a. nuchigusui (medicijn van het leven) met ingrediënten van een Blue Zone in een diepgewortelde cultuur. Het is (zoals Japanners het zelf zeggen) Japan maar toch anders.

Droomreis naar Ishigaki Okinawa Japan
Misschien heb je ergens iets gelezen over de Yaeyama eilanden of ben je je aan het oriënteren op een reis naar Japan. Of je bent al eens eerder in Japan geweest en je wilt meer ontdekken van dit prachtige land. Isl& Natural Guides Ishigaki helpt je bij het organiseren van jouw droomreis naar Ishigaki eiland.

Ishigaki is het hoofdeiland van de Yaeyama eilanden, onderdeel van Okinawa, de meest zuidelijke provincie van het bijzondere Japan.

Ik woon op Ishigaki en neem je mee in het leven op de Yaeyama eilanden. De guide inspireert je met plaatsen op het eiland, die ik zelf het liefste bezoek. Het bevat o.a. interessante wetenswaardigheden, de leukste plekjes, lokale verhalen, ateliers met creatieve makers, goede restaurants, interviews met eilanders, interactieve plattegronden en tips voor je reis naar Ishigaki.

Yaeyama/Okinawa keuken
Mocht je juist inspiratie zoeken over Japan en in het bijzonder over Okinawa en de Yaeyama/Okinawa keuken, dan is deze gids ook een aanrader.

Unieke films
De informatie is verweven met korte passages uit mijn eigen leven op de Yaeyama eilanden. Er zijn unieke films toegevoegd die de plannen voor je toekomstige reis naar dit tropische eiland in Japan compleet zullen maken.

https://celesteortelee.com/product/reisgids-ishigaki-okinawa-japan/

P.S. De Isl& Natural Guide Ishigaki is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je in je email, een link om de Isl& Natural Guide te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, lezen.

Ooritoori! (Welkom in de taal van de Yaeyama`s)

Celeste

Totaal: 130 pagina`s | E-Book | PDF

Related Articles

Leave a Comment

Select your currency
EUR Euro